Technológia COOL RISING | Pekáreň DUKE Prievidza

NAJNOVŠIA TECHNOLÓGIA SPOMALENÉHO KYSNUTIA A KONTROLOVANÉHO CHLADENIA

Aby sme vyrábali čo najkvalitnejšie výrobky stále sa snažíme zdokonaľovať naše výrobné procesy, inovovať technológie a zlepšovať svoju kvalitu. Naším cieľom je Vám  ponúknuť tie najlepšie, najlahodnejšie a najchutnejšie výrobky. Najnovšia a prevratná technológia na trhu, ktorou disponujeme, je technológia spomaleného kysnutia a kontrolovaného chladenia COOL RISING. Jedná sa o výrobu pekárenského polotovaru ktorá trvá až 12 hodín pri schladení  do 3 stupňov celzia.

Týmto procesom kysnutia a chladenia sa zlepšujú senzorické vlastnosti výrobkov ako výraznejšia aróma a vláčnejšia chuť. Prirodzene sa predlžuje trvanlivosť výrobkov čo zabezpečí že si pochutnáte na Vašom obľúbenom pečive kedykoľvek.

Výhody:

  • Lepšia chuť
  • Výraznejšia aróma
  • Prirodzene dlhšia trvanlivosť
  • Vyššia kvalita výrobkov
  • Až do 30% menej droždia

Pochválte sa s tým čo Vám chutí. Zdieľajte :

Leave A Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *