Menu Zavrieť

STRUČNÁ INFORMÁCIA O PROJEKTE

Hlavným predmetom projektu „Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti DUKE, s.r.o.“ bolo obstaranie inovatívnych pekárenských a cukrárenských zariadení, ktoré umožňujú spoločnosti zlepšiť kvalitu výrobkov, zvýšiť produktivitu a efektivitu výrobného procesu a rozšíriť sortiment ponúkaných produktov. Hlavnou obchodnou činnosťou DUKE, s.r.o. je výroba pekárenských a cukrárenských výrobkov (zapísaná činnosť v OR SR od 25.09.2004) čím projekt je zaradený do odvetvia pod kódom  SK NACE 10 Výroba potravín. V súčasnosti spoločnosť vyrába pekárenské výrobky podľa tradičných receptúr a sortiment ponúka vo vlastných predajniach v Prievidzi, Handlovej, Bojniciach, Kanianke a Partizánskom. Realizáciou projektu sa zároveň podporí zamestnanosť v okrese Prievidza.

Predmetom projektu je obstaranie inovatívnych pekárenských zariadení, ktoré umožňujú spoločnosti rozšíriť sortiment pekárenských produktov, poskytnú ekologickejší proces výroby a podporia rozvoj a udržateľnosť spoločnosti. Inovácie sa uskutočnia kúpou a inštaláciou nasledujúcich pekárenských technológií:

  • Stopkysiareň
  • Špirálový hnetač s pevnou diežou
  • Parná varná komora
  • Ultrazvuková rezačka zákuskov
  • Univerzálna umývačka prepraviek.